03.06-10.06.24 Кубок Європи зі східного та сучасного танцю у Болгарії .Нєсєбр

Больше
7 мес. 3 нед. назад #6678 от profi
profi создал эту тему: 03.06-10.06.24 Кубок Європи зі східного та сучасного танцю у Болгарії .Нєсєбр
03.06-10.06.24 Кубок Європи зі східного та сучасного танцю у Болгарії .Нєсєбр

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
3 мес. 3 нед. назад #6805 от nadzi
nadzi ответил в теме 03.06-10.06.24 Кубок Європи зі східного та сучасного танцю у Болгарії .Нєсєбр
КУБОК ЄВРОПИ - 2024 запрошує ВАС до Сонячної Болгарії!!!
Цього року у нас неймовірні умови!!!
5*готель Sol Nessabre ( за системою All inclusive) - кращий готель у Несебр,

ВАРТІСТЬ 7 ночей\ 8 днів (03.06-10.06) проживання:
Дорослі - 435 євро
Діти до 12 років - 410 євро


( Ціни вказані на категорію номерів при 2х місному розміщенні, якщо будуть 3-х чи сімейні - вартість прораховується індивідуально)

У вартість не входить
- ДОРОГА ( орієнтовна вартість 95 євро)
-СТРАХУВАННЯ
- ЕКСКУРСІЇ
- Фестивальний збір

У готелі Sol Nessebar Palace з обслуговуванням за системою "все включено" та пропонуються численні зручності для відпочинку та розваг. Гості курортного готелю можуть відвідувати новий сезонний аквапарк із 5 водними гірками та кількома плавальними басейнами, який працює з початку червня до кінця вересня відповідно до погодних умов і за графіком роботи готелю. Доступ до басейну входить до пропозиції "все включено". Окрім того, можна скористатися унікальним атракціоном Rocky River, щоби проплисти вздовж пляжу до басейну в лісі, поруч із готельною терасою на пляжі.

Гості можуть відвідати критий і відкритий басейни із сонячною терасою та безкоштовно скористатися шезлонгами та парасольками навколо басейнів і на пляжних терасах. У спа-центрі з гідромасажною ванною, паровою лазнею та сауною також приймаються замовлення на різні види масажу та косметичних процедур.

У готелі Sol Nessebar Palace з обслуговуванням за системою "все включено" працює 6 тематичних ресторанів/барів, де подають вишукані страви та напої. Гості можуть скуштувати страви міжнародної та болгарської кухонь у головному ресторані, іспанську кухню – у ресторані Paellador Levante (працює з червня до середини вересня), італійську кухню – в ресторані Osteria del Golfo (працює із середини травня до кінця вересня), суші та морепродукти – в японському ресторані Umi Japanese Corners (працює з червня до кінця серпня), іспанські тапас і коктейлі – у ресторані Taperia Malecon (працює з червня до кінця вересня), а також у ресторані Biergarten, який працює із середини травня до кінця вересня. Бар Embarcadero з традиційними італійськими паніні, прохолодними коктейлями та безалкогольними напоями розташований в особливому місці на пляжній терасі. У готелі також працює ресторан All American Diner, новий китайський ресторан Hot Pot і новий бар Burger.

У готелі організовується розважальна програма, а для маленьких гостей працює дитячий клуб. У готелі можна пограти в більярд і дартс, відвідати ігрову кімнату або взяти напрокат велосипед. На території також облаштовано тенісний корт і багатофункціональний майданчик для баскетболу, волейболу та футболу.

В усіх елегантних варіантах розміщення є балкон, міні-холодильник, сейф і телевізор із кабельними каналами. В окремій ванній кімнаті з ванною надаються фен і безкоштовні туалетно-косметичні засоби.

Відстань від курортного готелю до центру курорту Сонячний берег становить 5 км, до автобусної зупинки – 100 метрів. Стародавнє місто Несебир розміщене за 2 км від готелю.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
3 мес. 3 нед. назад #6806 от nadzi
nadzi ответил в теме 03.06-10.06.24 Кубок Європи зі східного та сучасного танцю у Болгарії .Нєсєбр
НАШ ГОТЕЛЬ

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.496 секунд